FÖR LEVERANTÖRER

Hej, vad kul att du har hittat hit!

Affärskompetens Nu erbjuder de deltagande företagen ett antal olika insatser, bland annat utbildning inom företagsutvecklande ämnen. Vi har upphandlat extern kompetens i form av utbildare och föreläsare. Våra utbildare följer oss under lång tid, medan en föreläsare kan komma in för att köra en enstaka föreställning.

För närvarande har vi gjort de upphandlingar med utbildare som vi behöver och kommer inte att lägga upp fler offertförfrågningar här. Däremot kan det tänkas att vi upphandlar fler föreläsare, om behovet uppstår.

Vi har formulerad en sammanfattning av projektet samt vårt arbetssätt kring utbildningar som vi rekommenderar dig att läsa om du är nyfiken. KLICKA HÄR (Länk till vår presentation)

AKTIVITETER INOM PROJEKTET

 1. UTBILDNINGAR
  Vänder sig till alla deltagare i projektet – både företagsledare/ägare och deras anställda.
  Små grupper, ca 10-15 deltagare/tillfälle. Mycket interaktivitet, många övningar som gör att teoripassen lättas upp och användbarheten ökar. Ämnena är s.k. företagarämnen, ej branschspecifika.
 2. FÖRELÄSNINGAR
  Vänder sig till alla deltagare – både företagsledare/ägare och deras anställda.
  Stora grupper, ca 50-70 deltagare/tillfälle. En föreläsning innebär inte alls lika mycket interaktivitet som en utbildning. Både information och inspiration.
 3. NÄTVERKSTRÄFFAR
  Vänder sig till alla deltagare – både företagsledare/ägare och deras anställda.
 4. UPPFÖLJNINGAR INDIVIDUELLT
  Vänder sig till företagsledare/ägare. Projektets affärsutvecklare håller i dessa.
 5. UPPFÖLJNING I GRUPP (ERFARENHETSUTBYTE)
  Vänder sig till företagsledare/ägare. Projektets affärsutvecklare leder dessa möten.