Avbokningsregler

Om du får förhinder kan du avboka dig eller din medarbetare från en utbildning eller aktivitet på Mina sidor senast 3 dagar innan utbildningen.

Det är många som vill ta del av våra utbildningar och det är viktigt att vi inte har tomma platser. Om du blir sjuk eller får annat förhinder måste du avboka senast 3 dagar (72 timmar) före utbildningsstarten, så att någon annan kan få din plats. Du loggar in på Mina sidor för att göra avbokningen.  Kontakta oss gärna via e-post info@affarskompetens.nu om du har några frågor om utbildningen.

Om du inte hinner avboka i tid kan du överlåta din plats till en kollega eller en företagarvän som är med i projektet.

För att avboka senare än 72 timmar före kursstart måste du ringa oss på telefon 0293-74 50 10.

NYA REGLER FRÅN 1 DECEMBER 2017:

Om du avbokar mindre än 72 timmar före utbildningens/aktivitetens starttid, och du inte överlåter platsen så den kan nyttjas av någon annan, tar vi ut en avgift på 500 kronor. 

Tyvärr händer det att deltagare som varit anmälda till en plats inte dyker upp eller avbokar sig väldigt nära inpå en utbildning. Det innebär att kursen kan ha tomma platser fastän vi har kölista. Dessutom gör det att kostnaderna för varje utbildning blir högre och vi inte kan arrangera lika många utbildningar som som vi borde kunna. Så tänk på att varje utbildningsplats har en kostnad innan du bokar av.