Gå tillbaka

Desirée Westman på SRFG AB: – Jag hade inte stått på de ben jag gör idag utan projektet!

 

– Att jag har gått Affärskompetens Nu’s utbildningar har hjälpt mig oerhört mycket i mitt företagande! Jag hade inte stått på de ben jag gör idag om jag inte deltagit i projektet! Det har betytt enormt mycket för mig!

Desirée Westman är företagsledare på SRFG Sverige AB som erbjuder säkerhetsrådgivartjänster gällande farligt gods, utbildning i adr förarutbildning samt avfallskonsultation och HLR.

 

Ledarskap och prissättning

De utbildningar som betytt mest för mig är Ledarskap 3 dagar med Elisabeth Andersson Brinckmann, samt Prissätt rätt – Sälj mer med Magnus Edman. Ja egentligen har jag gått alla Magnus Edmans utbildningar, och han har varit fantastisk!

Magnus utbildning och coachning har hjälpt mig att hantera olika kunder och speciellt att lösa en akut situation med en kund. Jag fick lära mig en teknik att förhandla i en prissituation som betydde mycket.

Elisabeths utbildning gav mig ett nytt perspektiv och en annan förståelse för olika ledarstilar.

 

Verktyg för mervärde

I utbildningen styr mot högre lönsamhet med Christer Bang tog vi fram idéer på hur man utvecklar olika verktyg för att ge kunden ett mervärde som gör att de väljer just mig i konkurrens med andra. Den utbildningen gjorde att jag tog fram min ”kunskapsväska” med bl.a checklistor som är ett verktyg för lastbilschaufförer att kunna göra rätt i jobbet vid t.ex poliskontroller.

Läs mer om Desirée och hennes företag här >>

© Text: Mia Ulin. Foto: Leif Bäckström.