Gå tillbaka

Claes Anesäter: Utbildare i Säljande service och coaching

 

Claes är strategi- och förändringskonsult på Celavi Verksamhetsutveckling AB, som har fokus på hur skapa tillväxt, effektiva organisationer & medarbetare och ökad lönsamhet i framför allt små- och medelstora företag.

Claes är diplomerad marknadsekonom och startade Celavi år 2002. Innan dess har han en bakgrund inom rese-, flyg & nöjesbranschen. Arbetat många år i utlandet med många glada gäster på semester, utvecklat taxfree försäljningen på flyget och varit cirkusdirektör!

Claes drivkrafter är att se människor växa. Med engagerade människor och medarbetare har företagen betydligt större chans att växa och bli lönsamma.

Nu har Claes uppdrag som expertkonsult inom försäljning, service, verksamhetsstyrning och teamutveckling. Han är tillväxt- och förändringscoach för ett flertal SME-företag men arbetar även med Lean implementering för kommuner och företag och coachar enskilda chefer.

Inom bl.a Almi utbildar/arbetar Claes inom områdena försäljning, service och förhandlingsteknik och som coach.

Kort om Claes:

Bor: Nu i Täby men född i Värmland

Gör: VD & konsult på Celavi Verksamhetsutveckling AB 

Drivkraft: relationer, människor och positivt tänk

Tänkvärt: Upplevelsen är alltid sann för individen!

All sport är Kul!

Utbildningar: