Gå tillbaka

Vinn boken Omgiven av idioter

En av våra medarbetare, Lotta Årstam, tillika företagare på Vacanza AB, har skänkt en bok. Gilla och dela vår sida, så har du chans att vinna ”Omgiven av idioter” av Thomas Eriksson. Du ska också skriva varför du går på våra utbildningar. Tävlingen är enbart öppen för deltagare inom Affärskompetens Nu.

Bland de som skrivit en motivering väljer vi ut en person som får boken. Värdet är 45 kr.

”Omgiven av idioter” beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Blir du extra intresserad och driver ett företag med minst fyra anställda, finns det möjlighet att få göra en så kallad DISC-analys för dig och dina anställda via oss.


Med jämna mellanrum kommer vi att lotta ut intressanta böcker som har med företagsutveckling att göra! Håll utkik här på Fb och i våra nyhetsbrev!

Gilla oss och dela vår sida via den här länken:

https://www.facebook.com/affarskompetensnu/