Gå tillbaka

Thomas Lindgren –  Utbildare i foto, bildbehandling och E-handel

På Thomas fotokurser får deltagarna ge sig ut och fotografera. Här är Marie Nyberg, Östek AB från ett utbildningstillfälle i november 2017.

På Thomas fotokurser får deltagarna ge sig ut och fotografera. Här från ett utbildningstillfälle i november 2018.

 

Thomas driver sedan 2007 eget företag och anlitas bl.a av Office IT-partner Utbildning som konsult. Han är även en erfaren fotograf och digital bildbehandlare. Hos oss utbildar Thomas i fotografering, digital bildbehandling och E-handel.

– Att ta fram anpassade utbildningar inom olika system är min specialitet, säger Thomas. Det handlar ofta om att hjälpa företag med kompetenshöjande åtgärder eller införande av nya system, program eller IT-relaterade verktyg.

Thomas utbildar inom MS Office och Office 365 samt inom Adobe-programmen Photoshop, InDesign Lightroom och Acrobat. Han utbildar även i specialkurser och anpassade utbildningar inom fotografering, bildbehandling, grafisk design och layout samt utför en del fotografering och bildproduktion för reklam, annonser och webb. All digital bearbetning sker i Photoshop och Lightroom.

– Jag har stor erfarenhet av fotografering och har deltagit i ett flertal fototävlingar med framgång. Uppdragen varierar från porträttfotografering av barn, bröllop, fastigheteter, sport, företag och produktfotograferingar till kataloger.

– Mina konsultuppdrag inom Microsoft Office och Adobes program är ett utmärkt att vara uppdaterad i aktuella arbetsmetoder och rutiner inför kurser och utbildningar, säger Thomas.

 

Kort om Thomas:

Bor: Uppsala

Arbetar: Office IT-partner Utbildning