Gå tillbaka

Jörgen Inersjö –  Utbildare i balans- och stresshantering samt DISC-coach

Jörgen Inersjö är certifierad DISC-coach och använder verktyget bl.a för att coacha Svenska Yrkeslandslaget.

Jörgen har en bakgrund som entreprenör och pedagog. Han har de senaste 16 åren startat och drivit företag inom branscher som utbildning, design, wellness samt personlig & professionell utveckling.

Jörgen har en gedigen coachutbildning, både i Sverige och i USA, samt flera års coach erfarenhet av att stödja individer i deras utveckling. Han har över 1000 coachingtimmar bakom sig och är även utbildad mindfulnessinstruktör.

– Coaching är ett partnerskap i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dig att maximera din personliga och professionella potential, säger Jörgen.

Jörgen blev hösten 2016 anställd på Affärskompetens Nu som affärsutvecklare och utbildare. Under hösten 2017 började Jörgen även erbjuda projektets företag att göra så kallad DISC-analys.

DISC är ett av världens mest använda analysverktyg för att utveckla människors självkännedom och kommunikation. Jörgen är certifierad DISC-coach och använder verktyget bl.a för att coacha Svenska Yrkeslandslaget.

Med livserfarenhet, empati och med en entreprenörs tänkande hjälper han dig både som privatperson, i din roll som företagsledare och din personal på företaget att utvecklas och nå era mål.

Efter projektet Affärskompetens Nu fortsätter Jörgen att jobba som coach och affärsutvecklare tillsammans med kollegan Leif Bäckström. Dessutom är Jörgen en hängiven och erfaren biodlare!

– Är du redo att göra en förändring i ditt företag hjälper jag dig så det blir verklighet, avslutar Jörgen!

 

Kort om Jörgen:

Bor: Fagerviken

Arbetar: Som konsult inom coaching och affärsutveckling.

Drivkraft: Att se människor nå sin fulla potential som personer och företagare.

Jörgens ledord : Vilken varg matar du?