Gå tillbaka

Att växa och bli fler – Christina lär dig vad du ska tänka på när du anställer

Går det bra för företaget kanske du behöver fler som jobbar. Men vad innebär det att vara arbetsgivare? Vad kostar det att ha anställda och vilket ansvar har du inom olika områden? Den här kursen ger dig vägledning, tips och råd när du ska anställa.

Christina ”Titti” Hurtig är kontorschef hos Folkesson i Tierp och arbetar även som konsult och utbildare inom ekonomi- och personalområdet.

– Jag brinner för att hjälpa företagare att utveckla sina företag, säger Christina. Det är ju väldigt positivt när man upplever att företaget kan växa men det gäller att ha koll på kostnader och vilka lagar och regler som gäller.

Förutom erfarenheter från olika roller inom ekonomi så har Titti även varit verksam som VD och egen företagare så hon har en god förståelse för företagarens många utmaningar. Med sin varierade erfarenhet kan hon bidra med både teori och praktik inom de områden hon utbildar

– Det är positivt när företaget går bra och det finns behov av att anställa medarbetare, säger Christina. Men det finns mycket att tänka på och ta hänsyn till. Det handlar både om att hitta rätt person för din verksamhet och att följa de lagar och regler som gäller för dig som arbetsgivare.

Läs mer om utbildningen här >>