Gå tillbaka

Magnus Edman – Utbildare i marknadsföring och försäljning

Magnus hjälper dig förverkliga dina drömmar!

Magnus Edman är tillsammans med Karin Graemer vår utbildare i marknadsföring och försäljning. En dag var Magnus på nykundbesök hos en företagare som driver ett plåtslageri med 15 anställda. Under rundvandringen i verkstaden noterade han ett förråd med en dammig Harley Davidson.

– Här står dina drömmar och samlar damm, sa Magnus. Anlita mig som rådgivare så kommer du att ha tid att åka på din HD inom ett halvår!

Efter ett halvårs samarbete sa kunden:
– När vi träffades första gången funderade jag på vad en kostymnisse som du skulle kunna lära mig om plåtslageri. Det visade sig att du lärde ut allt det där andra, det som fick min verksamhet att lyfta!

Sedan 1995 har Magnus Edman arbetat med kompetensutveckling i marknadsföring och försäljning för företag i hela Mälardalen. Både direkt med företagen och via t.ex ALMI.

– Att lyckas med marknadsföring och försäljning innebär att identifiera och använda sina konkurrensfördelar på ett så effektivt sätt som möjligt säger Magnus.

Det finns inte några snabba långsiktigt effektiva lösningar på marknads- och säljutmaningarna. Att bygga ett starkt varumärke, skapa sig en plats på marknaden och bli vald före sina konkurrenter kräver tålamod, uthållighet och väl genomtänkta planer.

– Genom åren har jag lärt mig att lyssna in och identifiera vilka problem som du som företagare står inför och hjälpa dig med din försäljnings- och markandsplanering.

Kort om Magnus:

Yrke: Affärsutvecklare

Gör: Driver företaget MarknadsRetorik AB

Bor: Västerås

År i yrket: 22