Gå tillbaka

Karin Graemer –  Utbildare i marknadsföring och försäljning

Karin Graemer har mångårig erfarenhet av affärsutveckling och varumärkeskommunikation och är en av våra utbildare inom områdena försäljning och marknadsföring tillsammans med Magnus Edman.

Marknaden förändras ständigt. Nya marknader, nya marknadsföringskanaler, nya säljkanaler, nya konkurrenter uppkommer, tillkommer, förändras och utvecklas. För de allra flesta företag blir det viktigare och viktigare att tänka strategiskt kring sin marknadsföring, kommunikation och försäljning.

Vår nya utbildare Karin Graemer har lång erfarenhet av att bygga personliga och företags varumärken strategiskt och taktiskt. Hon har arbetat med kommunikation sedan 1985, bland annat som kommunikationsstrateg, informationschef och som VD för reklambyråer. Karin har även lång erfarenhet som projektledare för större och mindre praktiska och strategiska projekt.

På utbildningarna hjälper Karin dig utveckla din ”röda tråd”, din väg till nya kunder och ökade intäkter.

– Jag gillar mycket att köra bil, gärna röda, säger Karin. Jag älskar musik och gillar att dansa. Det är känslan av ett slags flyt eller driv. Det är likadant med det jag jobbar med; rådgivning inom affärsutveckling och marknadsföring. Att gemensamt vara med att skapa idéer, hitta vägar och utföranden för hur idéer, produkter och tjänster ska marknadsföras och säljas. Att se möjligheter och se olika vägval. Då är jag med!

Karin har bred erfarenhet från flera olika branscher, både inom det privata näringslivet och inom offentlig verksamhet och har också ett stort och brett nätverk i hela Mellansverige.

– Att arbeta tillsammans för att skapa tillväxt och vara med och driva dessa processer med hjälp av struktur och tydlighet är det allra roligaste, tycker Karin

Kort om Karin:
Bor: I centrala Uppsala.
Gör: Driver företaget Pii Kommunikation AB. PIIK står för profil, identitet, image och kommunikation. Fyra viktiga komponenter för ett starkare varumärke.
Drivkraft: Engagemang. Specialist på att vara generalist.
Karins ledord : ”Hitta din röda tråd, din väg, håll fast vid den den och var konsekvent.”