Gå tillbaka

– Bli mer effektiv med IT-kunskap

Agnes Thorlaksdottir är vår utbildare i Office-paketet.

Agnes Thorlaksdottirs mål är att öka din effektivitet genom att lära dig nyttja Office-paketet fullt ut.

Agnes Thorlaksdottir från Office IT-Partner Utbildning är vår IT-utbildare i t.ex Excel, Word och andra program från Officepaketet.

 

– Office är bara en digital verktygslåda, säger Agnes. På samma sätt som att vi plockar upp en hammare för att slå in en spik eller en såg för att såga sönder en bräda ur en vanlig verktygslåda så gäller det att veta vilka verktyg i Office passar för varje uppdrag.

 

Agnes har utbildat användare inom Microsoft Office i trettio år. Deltagarna har varit allt från 8 år gamla till 92 år och under åren har hon byggt upp en stor erfarenhet i att anpassa innehållet på sina utbildningar till målgruppen, vare sig det är privatpersoner, kommunanställda, pensionärer, småföretagare eller anställda på stora koncerner.

 

Som självlärd använder man ofta bara en del av programmets kapacitet och kan inte nyttja det fullt ut. Lär man sig väl ett program ordentligt kan man spara mycket tid och nå ännu bättre resultat.

 

Agnes bästa tips: OneNote

– Det finns många verktyg i Office som du kan ha stor nytta av. Ett av de mindre kända men fantastiska verktygen är OneNote. På ett enkelt sätt kan du hålla reda på alla dina anteckningar och ha tillgång till dem på vilken dator, mobil eller läsplatta som helst. Genom att placera anteckningarna i molnet kan du dela dem med andra samarbetspartners, kunder eller familj och vänner.

 

PRESENTATION Agnes Thorlaksdottir

Gör:  Anställd IT-Pedagog vid Office IT-Partner Utbildning Sverige AB

Bor: I en liten stuga på landet utanför Enköping

Drivkraft: Att se när kursdeltagare ”fattar” och kan nyttja kunskapen till att bli effektivare.

Gillar att: Hänga med i utvecklingen av nya produkter inom Office och på fritiden hålla på med min kennel med hundar, valpar, utställningar och klubbarbete.

Aktuell som: Utbildare inom IT och Microsoft Office

Deltagare om Agnes:

”Allt Agnes sa var jättebra! Hon förklarar allting bra, så det är lätt att förstå.  Jag beundrar hennes lugn och tålamod.”