Gå tillbaka

Är du redo? – Deltagaravgift, intyg gällande statsstöd och anmälan till företagsanalys

Vi håller just nu på att göra de sista genomgångarna av listan på deltagare i projektet. Vi har runt 300 företag anmälda i projektet och ett gäng företag som står på väntelista för att få ansluta till projektet. Vi saknar slutlig bekräftelse på deltagande från några anmälda deltagare och er håller vi just nu på att ringa runt till. Det vi saknar är betalning av deltagaravgiften och från några av er även intyg gällande statsstöd. (Blanketten, som postas till Affärskompetens Norduppland, Box 81, 82155 Tierp, finns att ladda ner här: Förenklad blankett statsstöd 2016 )

Vi vill samtidigt passa på att påminna er om att göra er anmälan till företagsanalysträffarna – anmälan görs via denna länk: Företagsanalys

Hjälp oss gärna, om du vet med dig att det är något av ovanstående som du som deltagare inte har ordnat, så ber vi dig att snarast möjligt åtgärda detta eller att kontakta oss med dina frågor och funderingar till info@affarskompetens.nu eller 070-467 64 40. Tack på förhand!